Jump to content
its-1542391824

Login Module in Menu Not Displaying

Recommended Posts

its-1542391824

I'm not sure what I'm doing wrong here. I have Joomla 3.9.3 with jReviews 3.5.3.2. I've gone over the PDF for iReview multiple times, but still can't figure out where I'm going wrong. I'm obviously missing something simple and it's probably staring me in the face...

My Menu is called Top Menu and has One Menu item.

The Top Menu Module is published to topbar position.

The menu Item is called Login/Register, using Seperator as the type with a note of menu-position-top
 16-54-nuqas-w6q8k.jpg

 

 

And I have the Login module published to this custom position. 

16-55-22g32-hcwa9.jpg

 

While the text link displays in the Top Menu position, nothing happens when I hover over it, or click on it. I attempted to add the dropdown-click menu class, and the triangle displays, but again nothing happens when I click. 

I've spent way too long trying to figure this out...

Share this post


Link to post
Alejandro

This section is only visible with a valid subscription. If you have a valid subscription, please login.

Share this post


Link to post
its-1542391824

This section is only visible with a valid subscription. If you have a valid subscription, please login.

Share this post


Link to post
its-1542391824

This section is only visible with a valid subscription. If you have a valid subscription, please login.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Please refer to our Privacy Policy.